>
Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форм навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 44 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна\уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна\уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|