>
Перцевой, Федір Всеволодович.Розробка технології сирного продукту м’якого та шляхи підвищення його якості [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Т. Міцкевич //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 101-102.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Міцкевич, Т.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Міцкевич, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|