>
Chokeberry and Hibiscus as Natural Food Additives in Confectionery [Electronic resource] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Aksonova, O. Stabnikova //
Wild Edible Plants: Improving Food’s Nutritional Value and Human Health through Biotechnology : monograph. - 2025. - Chap. 7. - P. 201-219. - DOI 10.1201/9781003486794-7.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Artamonova, Maia
Piliugina, Inna
Aksonova, Olena
Stabnikova, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Artamonova, Maia
Piliugina, Inna
Aksonova, Olena
Stabnikova, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |