>
Андрєєва, Світлана Сергіївна.Технологічні принципи розроблення паст закусочних із рибної сировини [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, А. О. Татькова //
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 17-18.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Татькова, А. О.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Татькова, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |