
>
Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування для імунопрофілактики населення [Текст] / Н. П. Максимова, Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, К. С. Балабай //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 79-80.
Додаткові точки доступу:
Максимова, Н. П.
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Балабай, К. С.
Додаткові точки доступу:
Максимова, Н. П.
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Балабай, К. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|