
>
Samokhvalova, Olga.Influence of enriching additives on pastry structure formation and baked muffins [Electronic resource] / O. Samokhvalova, K. Kasabova, S. Oliinyk //
Samokhvalova, Olga.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 1, Issue 10. - С. 32-36. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.20024.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kasabova, Kateryna
Oliinyk, Svitlana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kasabova, Kateryna
Oliinyk, Svitlana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |