
>
Філон, А. М.Перспективи використання буряка і альтернативних білків у технології традиційних м’ясних виробів [Текст] / А. М. Філон ; наук. керівник Т. М. Головко //
Філон, А. М.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді / тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 98.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|