
>
Кравченко, Юлія Миколаївна.Принципи системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) [Текст] / Ю. М. Кравченко //
Кравченко, Юлія Миколаївна.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 198-201.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |