>
Кравченко, Юлія Миколаївна.Принципи системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) [Текст] / Ю. М. Кравченко //
Кравченко, Юлія Миколаївна.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., ф-т мехатроніки та інжинірингу Держ. біотехнол. ун-ту, 25 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 198-201.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |