
>
Удосконалення способу виробництва плодоовочевих порошків [Текст] / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. О. Гордієнко, К. В. Мирошник //
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 11-12.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, І. О.
Мирошник, К. В.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, І. О.
Мирошник, К. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |