
>
Stabilization of the natural color of sweet рерpеr (Capsicum Annuum L.) during its processing [Electronic resource] / А. Dubinina, T. Letuta, T. Shcherbakova, G. Selyutina, V. Afanasieva, O. Yudicheva, O. Kalashnyk, A. Samoylenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11(96). - С. 15-20. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147768.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Dubinina, Antonina
Letuta, Tetiana
Shcherbakova, T.
Selyutina, Galina
Afanasieva, V.
Yudicheva, O.
Kalashnyk, O.
Samoylenko, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Dubinina, Antonina
Letuta, Tetiana
Shcherbakova, T.
Selyutina, Galina
Afanasieva, V.
Yudicheva, O.
Kalashnyk, O.
Samoylenko, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |