>
Samokhvalova, O..Determination of quality indicators of marmalade with addition of multi-component fruit and berry paste during storage [Electronic resource] / O. Samokhvalova, K. Kasabova, N. Shmatchenko //
Samokhvalova, O..
Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 6, Issue 3. - P. 43-46. - DOI 10.15587/2706-5448.2021.244008.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kasabova, K.
Shmatchenko, N.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kasabova, K.
Shmatchenko, N.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |