
>
Изменение свойств крахмала муки в присутствии глицерина и натрийкарбоксиметилцеллюлозы [Текст] / Г. Е. Абдрахманова, Г. М. Лисюк, Ф. В. Перцевой, К. А. Калайчева //
Перспективы развития массового питания и торговли в условиях перехода к рыночной экономике : тезисы докл. Междунар. конф., 17-19 мая 1994 г. - Харьков : ХДУХТ, 1994. - С. 88-89.
Додаткові точки доступу:
Абдрахманова, Г. Е.
Лисюк, Г. М.
Перцевой, Федор Всеволодович
Калайчева, К. А.
Додаткові точки доступу:
Абдрахманова, Г. Е.
Лисюк, Г. М.
Перцевой, Федор Всеволодович
Калайчева, К. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|