>
Изменение свойств крахмала муки в присутствии глицерина и натрийкарбоксиметилцеллюлозы [Текст] / Г. Е. Абдрахманова, Г. М. Лисюк, Ф. В. Перцевой, К. А. Калайчева //
Перспективы развития массового питания и торговли в условиях перехода к рыночной экономике : тезисы докл. Междунар. конф., Харьков. гос. ун-т питания и торговли, 17-19 мая 1994 г. - Харьков : ХГУПТ, 1994. - С. 88-89.
Додаткові точки доступу:
Абдрахманова, Г. Е.
Лисюк, Г. М.
Перцевой, Федор Всеволодович
Калайчева, К. А.
Додаткові точки доступу:
Абдрахманова, Г. Е.
Лисюк, Г. М.
Перцевой, Федор Всеволодович
Калайчева, К. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|