>
Гаврильченко, В. В.Етичні принципи реалізації поняття «діловий протокол» [Текст] / В. В. Гаврильченко, наук. керівник С. М. Руденко //
Гаврильченко, В. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 289.
Додаткові точки доступу:
Руденко, Світлана Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Руденко, Світлана Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|