>
Estimation of oxidative stability of the lipid complex of creamy-shaken candies with chia seeds at storage [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, O. Samokhvalova, M. Artamonova, H. Stepankova, O. Bolkhovitina, A. Rogova //
«EUREKA: Life Sciences» Food Science and Technology. - 2020. - № 2. - P. 54-62..
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, O.
Shkliaiev, O.
Samokhvalova, Olga
Artamonova, Maiia
Stepankova, H.
Bolkhovitina, Olena
Rogova, A.
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, O.
Shkliaiev, O.
Samokhvalova, Olga
Artamonova, Maiia
Stepankova, H.
Bolkhovitina, Olena
Rogova, A.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |