
>
Ахмедова, А.Вплив заморожування та низькотемпературного подрібнення ягід обліпихи на вміст БАР при розробці інноваційної технології кріопюре із них [Текст] / А. Ахмедова, Б. Дворник, С. М. Лосєва //
Ахмедова, А.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 256.
Додаткові точки доступу:
Дворник, Б.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Дворник, Б.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|