
>
Спосіб приготування екстракту з грибів [Текст] / В. М. Михайлов, Г. А. Чорна, О. Е. Бучок, О. С. Тодосієнко //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 264.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Чорна, Г. А.
Бучок, О. Е.
Тодосієнко, О. С.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Чорна, Г. А.
Бучок, О. Е.
Тодосієнко, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|