
>
Scientific substantiation of the methodology of preparation of quince japanese for analysis and investigation of consumer properties of the products of its recycling [Text] / D. Odarchenko, A. Odarchenko, K. Spodar, O. Lisnichenko //
EUREKA: Life Sciences. - 2019. - № 3. - С. 48-53. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2019.00917.
Додаткові точки доступу:
Odarchenko, Dmytro
Odarchenko, Andrey
Spodar, Kateryna
Lisnichenko, Olena
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Odarchenko, Dmytro
Odarchenko, Andrey
Spodar, Kateryna
Lisnichenko, Olena
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|