>
Impast staduo fmicrobialpolysaccharides on organoleptic and physical and chemical indicators of protein-free and protein-free flour products [Text] / V. Mikhaylov, O. Samokhvalova, Zynovija Kucheruk, K. Kasabova, O. Simakova, I. Goriainova, A. Rogovaya, I. Choni //
Eureka: LifeSciences. - 2019. - С. 37-43.
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, V.
Samokhvalova, Olga
Kucheruk, Zynovija
Kasabova, K.
Simakova, O.
Goriainova, I.
Rogovaya, A.
Choni, I.
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, V.
Samokhvalova, Olga
Kucheruk, Zynovija
Kasabova, K.
Simakova, O.
Goriainova, I.
Rogovaya, A.
Choni, I.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|