
>
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках [Текст] / В. М. Онищенко, В. Г. Музика, І. В. Альошичев //
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 48.
Додаткові точки доступу:
Музика, В. Г.
Альошичев, І. В.
Додаткові точки доступу:
Музика, В. Г.
Альошичев, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|