>
Музика, В. Г.Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках [Текст] / В. Г. Музика, І. В. Альошичев ; наук. керівник В. М. Онищенко //
Музика, В. Г.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 48.
Додаткові точки доступу:
Альошичев, І. В.
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Альошичев, І. В.
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|