
>
664.7
Т 38
Технологічні властивості зерна, борошна і тіста [Текст] : монографія / О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, Т. В. Гавриш, Ю. В. Камбулова, Ф. В. Перцевий, Г. М. Лисюк, Н. В. Чорна ; під ред. О. М. Сафонової. - Харків : Віровець А.П. "Апостроф", 2012. - 250 с. : il., табл. - Бібліогр.: с. 208-249. - ISBN 978-966-2579-74-1 : 50.00 грн.
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: підвищення ефективності -- повышение эффективности -- борошняна сировина -- мучное сырье -- хлібопекарські вироби -- хлебопекарные изделия -- сепарування зерна -- сепарирование зерна -- борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- оцінка якості -- оценка качества -- теоретичне обгрунтування -- теоретическое обоснование -- формування структури тіста -- формирование структуры теста --
Анотація:
У монографії наведено інформацію щодо вирішення задачі створення зернопродуктів нового покоління та борошняних продуктів на їх основі. Висвітлено питання інтенсифікації сепарування, що є найважливішою та визначальною операцією у технологічному процесі післязбиральної обробки зернової сировини. Розглянуто шляхи покращення структурно-механічних властивостей тіста на основі рівної борошняної сировини у технологіях борошняних кондитерських та хлібобулочних виробах. Дане видання призначається для викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для харчопереробної промисловості, інженерно-технічних працівників хлібопекарської та кондитерської промисловості.
В монографии представлена информация по решению задачи создания зернопродуктов нового поколения и мучных продуктов на их основе. Освещены вопросы интенсификации сепарации, что является важнейшей и определяющей операцией в технологическом процессе послеуборочной обработки зернового сырья. Рассмотрены пути улучшения структурно-механических свойств теста на основе равного мучного сырья в технологиях мучных кондитерских и хлебобулочных изделияй. Данное издание предназначается для преподавателей, аспирантов, студентов высших учебных заведений, осуществляющих подготовку специалистов для пищеперерабатывающей промышленности, инженерно-технических работников хлебопекарной промышленности.
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Камбулова, Юлія Вікторівна
Перцевий, Федір Всеволодович
Лисюк, Галина Михайлівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Сафонової, Ольга Миколаївна (26.10)\під ред.\
Т 38
УДК | |
664.7 |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: підвищення ефективності -- повышение эффективности -- борошняна сировина -- мучное сырье -- хлібопекарські вироби -- хлебопекарные изделия -- сепарування зерна -- сепарирование зерна -- борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- оцінка якості -- оценка качества -- теоретичне обгрунтування -- теоретическое обоснование -- формування структури тіста -- формирование структуры теста --
Анотація:
У монографії наведено інформацію щодо вирішення задачі створення зернопродуктів нового покоління та борошняних продуктів на їх основі. Висвітлено питання інтенсифікації сепарування, що є найважливішою та визначальною операцією у технологічному процесі післязбиральної обробки зернової сировини. Розглянуто шляхи покращення структурно-механічних властивостей тіста на основі рівної борошняної сировини у технологіях борошняних кондитерських та хлібобулочних виробах. Дане видання призначається для викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для харчопереробної промисловості, інженерно-технічних працівників хлібопекарської та кондитерської промисловості.
В монографии представлена информация по решению задачи создания зернопродуктов нового поколения и мучных продуктов на их основе. Освещены вопросы интенсификации сепарации, что является важнейшей и определяющей операцией в технологическом процессе послеуборочной обработки зернового сырья. Рассмотрены пути улучшения структурно-механических свойств теста на основе равного мучного сырья в технологиях мучных кондитерских и хлебобулочных изделияй. Данное издание предназначается для преподавателей, аспирантов, студентов высших учебных заведений, осуществляющих подготовку специалистов для пищеперерабатывающей промышленности, инженерно-технических работников хлебопекарной промышленности.
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Камбулова, Юлія Вікторівна
Перцевий, Федір Всеволодович
Лисюк, Галина Михайлівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Сафонової, Ольга Миколаївна (26.10)\під ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | г.к. | 1 | 1 |
2 | оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | г.к. | 357259 |
2 | оиф | 357260 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|