
>
Дослідження проникнення мікроелементів дієтичної добавки в м’ясо карася за різних способів посолу [Текст] / M. Golovko, T. Golovko, А. О. Пак, L. Krykunenko //
Food Science and Technology. - 2021. - № 15(1). -?.
Додаткові точки доступу:
Golovko, M.
Golovko, T.
Пак, Андрій Олегович
Krykunenko, L.
Додаткові точки доступу:
Golovko, M.
Golovko, T.
Пак, Андрій Олегович
Krykunenko, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |