
>
Волошко, А. В.Упровадження та сертифікація системи НАССР на підприємствах м’ясопереробної промисловості [Текст] / А. В. Волошко, наук. керівник : Д. М. Одарченко, Н. С. Ковалевська //
Волошко, А. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 170.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Ковалевська, Надія Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Ковалевська, Надія Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|