>
Колеснікова, Марина Борисівна.Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого [Текст] / М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський //
Колеснікова, Марина Борисівна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 37-43.
Додаткові точки доступу:
Перцевий, М. Ф.
Гурський, Петро Васильович
Додаткові точки доступу:
Перцевий, М. Ф.
Гурський, Петро Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |