
>
Formation of the quality and shelf life of bread through the addition of rowanberry powder [Electronic resource] / M. Samilyk, E. Demidova, Y. Nazarenko, A. Tymoshenko, T. Ryzhkova, R. Severyn, I. Hnoievyi, I. Yatsenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 3, Issue 11 (123). - P. 42-49. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.278799.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Demidova, E.
Nazarenko, Y.
Tymoshenko, A.
Ryzhkova, Taisia
Severyn, R.
Hnoievyi, Ihor
Yatsenko, I.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Demidova, E.
Nazarenko, Y.
Tymoshenko, A.
Ryzhkova, Taisia
Severyn, R.
Hnoievyi, Ihor
Yatsenko, I.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |