
>
664(072)
Ф 76
Визначення білку в харчових продуктах [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових виробництв” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня баклавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 11 с. - 4.00 грн.
Ключові слова: установка -- відгон -- аміак --
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна\уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\уклад.\
ХНТУСГ
Ф 76
УДК | |
664(072) |
Ключові слова: установка -- відгон -- аміак --
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна\уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\уклад.\
ХНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|