
>
Лисюк, Г. М.Розробка технологій безбілкових продуктів: досвід і перспективи [Текст] / Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. Т. Старчаєнко //
Лисюк, Г. М.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 44-45.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Старчаєнко, О. Т.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Старчаєнко, О. Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|