
>
Використання барвників природнього походження в технології цукрових кондитерських виробів [Текст] / Т. О. Коломієць, Д. О. Рижова, Н. В. Ходарковська, М. В. Артамонова //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 56.
Додаткові точки доступу:
Коломієць, Т. О.
Рижова, Д. О.
Ходарковська, Н. В.
Артамонова, Майя Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Коломієць, Т. О.
Рижова, Д. О.
Ходарковська, Н. В.
Артамонова, Майя Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|