
>
Степовик, Т. О.Розробка технології здобного печива з додаванням борошна полби [Текст] / Т. О. Степовик, Г. М. Лисюк, О. М. Постнова //
Степовик, Т. О.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 82.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Постнова, Ольга Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Постнова, Ольга Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|