>
Development technology of functional soft ice-cream using beet concentrate and probiotic [Electronic resource] / N. Zhexenbay, М. Kizatova, Zh. Nabiyeva, G. Iskakova, N. Grynchenko, A. Foshchan, O. Grinchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 5, Issue 11(119). - С. 83-93. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.265966.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zhexenbay, N.
Kizatova, М.
Nabiyeva, Zh.
Iskakova, Galiya
Grynchenko, Nataliya
Foshchan, Andriy
Grinchenko, Olga
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zhexenbay, N.
Kizatova, М.
Nabiyeva, Zh.
Iskakova, Galiya
Grynchenko, Nataliya
Foshchan, Andriy
Grinchenko, Olga
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |