>
Касабова, Катерина Рубенівна.Оптимізація технології виробництва мармеладу на основі плодово-ягідної пасти [Текст] / К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько, В. Ю. Черкасов //
Касабова, Катерина Рубенівна.
Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару, 24 квіт. 2025 р. - Полтава : ПДАУ, 2025. - С. 32-34.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Черкасов, В. Ю.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Черкасов, В. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|