
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Ефективність виробництва десертної продукції з використанням УФ-похідних молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. А. Круглова, В. І. Федак //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 91-103.
Додаткові точки доступу:
Круглова, Олена Анатоліївна
Федак, В. І.
Додаткові точки доступу:
Круглова, Олена Анатоліївна
Федак, В. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |