
>
Постнова, Ольга Миколаївна.Експерементальне обґрунтування технології рибного бульону зі ставкової риби [Текст] / О. М. Постнова, О. І. Черевко //
Постнова, Ольга Миколаївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 41-48.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|