
>
Mechanism of fat-binding and fat-contenting of the nanoparticles of a food supplement on the basis of double oxide of two- and trivalent iron [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, O. Oleksandrov, T. Gontar //
Ukrainian Food Journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 702-715.. - DOI 10.24263/2304-974X-2018-7-4-14.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, Iryna
Evlash, Viktoria
Oleksandrov, Oleksand
Gontar, Tetiana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, Iryna
Evlash, Viktoria
Oleksandrov, Oleksand
Gontar, Tetiana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |