
>
Органолептичні показники снеків із м’яса равлика [Текст] / Г. Л. Лисенко, В. Г. Прудніков, А. Л. Леппа, І. М. Гейда //
Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 208-210.
Додаткові точки доступу:
Лисенко, Ганна Леонідівна
Прудніков, Василь Григорович
Леппа, Анастасія Львівна
Гейда, Ірина Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Лисенко, Ганна Леонідівна
Прудніков, Василь Григорович
Леппа, Анастасія Львівна
Гейда, Ірина Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |