>
Кобаса, І. М.Формування якості молочного шоколаду, збагаченого сполуками феруму [Текст] / І. М. Кобаса, М. М. Воробець, В. В. Євлаш //
Кобаса, І. М.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 97-98.
Додаткові точки доступу:
Воробець, М. М.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Додаткові точки доступу:
Воробець, М. М.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |