
>
Пивоваров, Павло Петрович.Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2025. - 24 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Пивоваров, Павло Петрович.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|