
>
Перцевой, Ф. В.Исследование эмульгирующей способности пасты закусочной на основе творога нежирного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурский, Л. А. Кондрашина //
Перцевой, Ф. В.
EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 1. - С. 18-24.
Додаткові точки доступу:
Гурский, Петр Васильевич
Кондрашина, Л. А.
Додаткові точки доступу:
Гурский, Петр Васильевич
Кондрашина, Л. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|