>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м'язової тканини за різних способів соління [Текст] / А. А. Дубініна, Ю. М. Хацкевич //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 261-265.
Додаткові точки доступу:
Хацкевич, Ю. М.
Додаткові точки доступу:
Хацкевич, Ю. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|