
>
С 21
Сафонова, Ольга Николаевна (д-р техн. наук).Термогравиметрические исследования дрожжевого теста и хлеба с добавками органических кислот и глицерина / О. Н. Сафонова, Т. В. Гавриш //
С 21
Сафонова, Ольга Николаевна (д-р техн. наук).
Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : [б. в.], 2003. - Вип. 22 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 120-126.. - Библиогр.: с. 126.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-344539)
Ключові слова: мучные изделия -- состояние влаги -- методы изучения -- борошняні вироби -- стан вологи -- методи вивчення --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Татьяна Владимировна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук)
(Шифр в БД 664(06)/В 53-344539)
Ключові слова: мучные изделия -- состояние влаги -- методы изучения -- борошняні вироби -- стан вологи -- методи вивчення --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Татьяна Владимировна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук)
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|