
>
Одарченко, Дмитро Миколайович.Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. О. Бабіч //
Одарченко, Дмитро Миколайович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Вип. 2(18). - С. 145-151.
Додаткові точки доступу:
Кудряшов, Андрій Ігорович
Бабіч, А. О.
Додаткові точки доступу:
Кудряшов, Андрій Ігорович
Бабіч, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |