
>
Туз, Н. Ф.Вивчення показників якості желейного мармеладу з кріас-порошками [Текст] / Н. Ф. Туз, О. С. Середа, М. В. Артамонова //
Туз, Н. Ф.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 65.
Додаткові точки доступу:
Середа, О. С.
Артамонова, Майя Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Середа, О. С.
Артамонова, Майя Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|