
>
Інноваційне ультразвукове оброблення рибної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський, Ш. Н. Атаханов //
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 45-58.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Червоний, Віталій Миколайович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Атаханов, Ш. Н.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Червоний, Віталій Миколайович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Атаханов, Ш. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|