
>
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 314 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\уклад.\
Омельченко, Світлана Борисівна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\уклад.\
Омельченко, Світлана Борисівна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |