
>
Сенсаційні факти та відкриття прихованих форм білка в грибах шампіньйонах під час отримання нанопродуктів у легкозасвоюваній формі [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Р. Д. Таубер, В. А. Павлюк //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 37-54.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Таубер, Р. Д.
Павлюк, В. А.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Таубер, Р. Д.
Павлюк, В. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|