
>
Шевченко, Андрій Олександрович.Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струму [Текст] / А. О. Шевченко, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова //
Шевченко, Андрій Олександрович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 199.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|