
>
Вплив температури сушильного агента на колір та вміст вітаміну С під час ЗТП-сушіння чорної смородини [Текст] / М. І. Погожих, А. О. Пак, К. С. Мартиненко, В. О. Ключко //
Обладнання та технології харчових виробництв. - Донецьк : ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2007. - Вип. 17, Т. 2. - С. 148-153..
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Мартиненко, К. С.
Ключко, В. О.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Мартиненко, К. С.
Ключко, В. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|