>
Нова концепція та розробка бізнес-плану розвитку підприємства ресторанного господарства [Текст] / М. Д. Виноградський, В. М. Селютін, О. С. Сімко, О. В. Бабаєв //
Наука і життя – 2010 : збірник матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. - Миколаїв : НУК, 2010. - С. 10-14.
Додаткові точки доступу:
Виноградський, М. Д.
Селютін, Віктор Михайлович
Сімко, О. С.
Бабаєв, О. В.
Додаткові точки доступу:
Виноградський, М. Д.
Селютін, Віктор Михайлович
Сімко, О. С.
Бабаєв, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|