>
Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using ir-radiation [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, M. Yancheva, M. Serik, S. Sabadash, M. Savchenko-Pererva //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 1, Issue 11-97. - С. 17 - 22.. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.154950.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Yancheva, Marina
Serik, M.
Sabadash, S.
Savchenko-Pererva, M.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zagorulko, Aleksey
Yancheva, Marina
Serik, M.
Sabadash, S.
Savchenko-Pererva, M.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |