
>
664(075.8)
П 88
Пузік, Людмила Михайлівна.Технологія переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : Майдан, 2015. - 415 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви). - ISBN 978-966-372-604-5
Ключові слова: характеристика зерна -- виробництво борошна -- производство муки -- виробництво крупів -- производство круп -- виробництво хліба -- производство хлеба -- технологія макаронних виробів -- технология макаронных изделий -- виробництво олії -- производство масла -- характеристика плодів -- характеристика плодов -- характеристика овочів -- характеристика овощей -- консервування плодів -- консервирование плодов -- консервування овочів -- консервирование овощей -- зберігання -- хранение -- переробка -- переработка -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- крохмало-патокове виробництво -- крахмало-паточное производство --
Додаткові точки доступу:
Пузік, Володимир Кузьмич
Рожков, Артур Олександрович
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
П 88
Пузік, Людмила Михайлівна.
УДК | |
664:631.563.8](075.8) |
Ключові слова: характеристика зерна -- виробництво борошна -- производство муки -- виробництво крупів -- производство круп -- виробництво хліба -- производство хлеба -- технологія макаронних виробів -- технология макаронных изделий -- виробництво олії -- производство масла -- характеристика плодів -- характеристика плодов -- характеристика овочів -- характеристика овощей -- консервування плодів -- консервирование плодов -- консервування овочів -- консервирование овощей -- зберігання -- хранение -- переробка -- переработка -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- крохмало-патокове виробництво -- крахмало-паточное производство --
Додаткові точки доступу:
Пузік, Володимир Кузьмич
Рожков, Артур Олександрович
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія консервування плодів та овочів | 3 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання та переробки зерна | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 3 |
4 | 30 | Агроінженерія (208) | Технології, машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції | 3 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія консервування плодів та овочів | 4 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання та переробки зерна | 4 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
8 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
9 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія борошномельних виробництв | 7 |
10 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія елеваторної промисловості | 7 |
11 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія комбікормів та виробництво кормових добавок | 7 |
12 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія елеваторної промисловості | 7 |
13 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія комбікормів та виробництво кормових добавок | 7 |
14 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|