
>
Технологічні основи безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 7.091711, 8.091711, Технологія харчування, 7/05170112, 8.05170112 Технології у ресторанному господарстві, ОКР спеціаліст / уклад.: Т. В. Трощій, О. Ю. Рябець, Н. В. Федак. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 31 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.\уклад.\
Рябець, О. Ю.\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.\уклад.\
Рябець, О. Ю.\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|